El Consell

Consell Esportiu Pla d’Urgell

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell va néixer ara fa més de vint anys amb l’objectiu d’organitzar esport en edat escolar a la comarca. Aquesta es la principal raó de ser. Amb el temps hem anat aconseguint el suport d’escoles, ampes i estaments públics per a fomentar la pràctica esportiva de tota mena.

Sense aquest suport res seria possible, ja que la seva col·laboració fa que puguem dia rere dia tirar endavant i organitzar les diferents activitats, trobades i competicions que fem al llarg de l’any.

Des del Consell Esportiu del Pla d’Urgell creiem que l’esport es un medi natural per transmetre valors. Per això assumim aquest compromís, el de fer persones amb l’esport i el de crear hàbits i fomentar l’esport entre els més joves.

pagconsell

1991

Creació Estatuts

El 20 de Juny de 1991 es van aprovar i crear els primers estatuts del Consell Esportiu del Pla d’Urgell, que més endavant donarien peu a la seva formació.

El 23 de Juliol l’entitat es registra al Consell Català de l’Esport com a entitat esportiva 06961.

1996

Eleccions

A l’Agost de l’any 1996 es van celebrar les primeres eleccions per escollir la comissió directiva del Consell Esportiu del Pla d’Urgell.

1997

1ª Nit de l'Esport

Al 1997 es va celebrar la 1ª nit de l’esport, en ella s’entreguen premis i reconeixements a diferents esportistes de la comarca i es gaudeix d’una nit on el Consell agraeix també els esforços realitzats per tots. No es realitzen anualment i les posteriors gales han estat al 1999, 2003, 2007 i la darrera al 2012, sent aquesta la 5à i darrera nit de l’esport celebrada fins a moment.

1998

Ampliació Estatuts

Ampliació i modificació dels Estatuts.

1999

Conveni Col·laboració

El 19 de Juny de 2009, es signa el conveni de col·laboració entre la Secretaria General de l’Esport i el Consell Esportiu del Pla d’Urgell.